0723 355 453 / 0747 700 488 / 0769 802 785
 

Despre LAR TRAVEL
Fiecare client tratat cu cea mai mare atentie.

Cod fiscal: 12715998
Adresa: Dej, judetul Cluj, strada Regina Maria, numarul 10, Romania
Licenta turism numarul 2064

S.C. LAR TRAVEL AGENCY S.R.L. este o societate cu capital privat infiintata in anul 1998 de Lar Aurel, destinata transportului international de persoane si turismului.Datorita perfectionarii si dezvoltarii continue a activitatii companiei, in prezent reusim sa oferim transport din toata Romania in principalele orase ale Angliei.
Scopul nostru este de a oferi servicii la standarde ridicate fiecarui client.Odata ce a-ti apelat la noi veti reveni si a doua oara deoarece ne ocupam de fiecare client de la achizitionarea serviciului prin oferirea de informatii clare si sigure si pana ce acesta ajunge la destinatie.
Suntem disponibili apelurilor telefonice la orice ora din zi si din noapte.Numarul de telefon non stop la care puteti suna pentru rezervari,informatii, sugestii sau clarificarea neclaritatilor este 0723.355.453 iar la el va raspunde o persoana din conducerea firmei.
Proiectul de infiintare a companiei noastre de turism s-a conturat in anul 1998 cand a luat fiinta departamentul de transport cu autocarul, ticketing si turism care s-au dezvoltat in fiecare an prin profesionalismul nostru.
In anul 2008 a devenit necesara dezvoltarea emiterii biletelor de calatorii online cu plata prin depunere numerar in contul nostru sau transfer bancar.
Calitatea serviciilor noastre este mereu verificata de noi deoarece intotdeauna la numerele noastre de telefon vom raspunde oricarui apel.Oricand puteti sa ne contactati si sa apelati la serviciile noastre sau daca aveti nelamuriri sa ne adresati intrebari.Prin numerele de telefon furnizate de noi va dam posibilitatea sa vorbiti cu persoane din conducerea firmei nu doar cu niste operatori telefonici.Tel. non-stop : 0723.355.453

De ce sa ne alegi pe noi ?

*Rapiditate

Pentru ca online este rapid.Prin LAR-England Bus, numeroase variante de calatorie cu autocarul spre destinatia dorita iti stau la dispozitie la doar un click distanta.Ai acces direct si in timp real la toate ofertele noastre.Ai controlul asupra alegerii celei mai bune solutii de transport.Nu trebuie sa stai la coada!

*Costuri reduse

Pentru ca online este mai ieftin.LAR-Enland Bus ofera acces direct la cele mai bune oferte de transport cu autocarul la cele mai avantajoase preturi.Fara intermediari si costuri suplimentare.Nu trebuie decat sa vizitezi www.rezervari-autogari.ro, sa alegi data si ruta dorita si sa platesti la ghiseul bancii si primesti tichetul de imbarcare imediat.Direct de la sursa!

*Siguranta

Pentru ca online prin LAR-England Bus este sigur.Nivelul sigurantei oferit de tehnologiile de pe www.rezervari-autogari.ro garanteaza siguranta.Prin urmare iti poti achita rezervarea din orice colt indepartat al lumii.

*Informatii

Informatia este cheia succesului unei calatorii cu autocarul reusite ca pret,rapiditate si comoditate. Facandu-ti rezervarea cu LAR-England Bus vei fi conectat la informatie deoarece operatorii nostrii iau intotdeauna legatura telefonic sau prin restul mijloacelor de comunicare cu toti clientii pentru a le confirma serviciile achitate sau pentru a le raspunde la orice intrebari sau nelamuriri.